Hollolassa toimiva Kailin Oy on metallialan sopimusvalmistaja, joka tekee asiakkailleen alihankintana korkealaatuisia tuotteita ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä sekä alumiinista. Kailinin pääasialliset palvelut ovat teräksen ja alumiinin laserleikkaus, särmäys, hitsaus ja kokoonpano, mankelointi, peittaus sekä koneistus, senkkaus, kierteytys ja sahaus.

Myyntiyhtiöstä alkanut toiminta keskittyi pitkään ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin suurkeittiövaunuihin. Yli 20 vuotta alalla olleen Kailinin toiminta on vahvasti asiakaslähtöistä ja tuotanto painottuu tänä päivänä yksinomaan sopimusvalmistukseen ja alihankintaan metalliteollisuudelle.

Kailinin käytössä on oman 1.400 neliön hallitilan lisäksi kaikkiaan noin 5.000 neliötä tuotantotilaa, mikä mahdollistaa isojenkin kokonaisuuksien toteuttamisen.

Kailin Oy faktat

•      perustettu vuonna 1996
•      tuotantotilat Hollolassa
•      työntekijöitä 14
•      liikevaihto 2,5 M€ (2021)
•      toimitusjohtaja Jouni Lievonen

Ympäristö- ja laatutyö Kailinilla

Korkea laatu ja turvallisuus ovat Kailinin tuotannossa oleellisessa osassa. Olemme sitoutuneet laatutason ja turvallisuuden jatkuvaan kehittämiseen. Osoituksena pitkäjänteisestä laatu- ja ympäristötyöstämme konsernissamme ovat SFS-EN ISO 9001:2015 –laatusertifikaatti sekä ISO 14001:2015 –ympäristösertifikaatti. Kaikki Kailinin tuotannossa yli jäävä metalli kierrätetään uudelleenkäyttöön.
BV_Certification_ISO9001

Kysy lisää Kailinin palveluista:
info@kailin.fi