Alihankinta ja sopimus­valmistus

Kailin on kokenut metalliteollisuuden alihankkija ja sopimusvalmistaja. Pitkä kokemuksemme metallialan alihankkijana sekä vaativat projektit useiden eri teollisuudenalojen metallituotteiden valmistajana ovat tuoneet meille erikoistunutta osaamista korkeaa laatua edellyttävistä metallitöistä. Asiakkaamme ovat kone- ja laiterakentajia, joiden kautta tuotteet menee välillisesti useille eri teollisuudenaloille.

Kokeneet ammattilaiset

Kailinin metallipajalla kokeneet ja motivoituneet ammattilaiset laittavat kaiken tietonsa ja taitonsa likoon asiakkaidemme parhaaksi. Halumme tuottaa parasta mahdollista laatua näkyy asiakkaillemme ensiluokkaisena työnjälkenä.

Erikoisosaamisemme takaa yksilöllisesti räätälöidyt tuotteet vaativiinkin kohteisiin. Työn korkea laatu varmistetaan omalla laadunvalvonnalla sekä henkilöstön koulutuksilla ja ajan tasalla olevilla pätevyyksillä.

Korkea­luokkaista teknologiaa

Uusimme konekantaamme vuonna 2022. Hankimme Kailinille korkealuokkaista laser- ja särmäysteknologiaa, jonka avulla teemme asiakkaillemme entistä näyttävämpiä ja vaativampia metallitöitä.

Oma materiaalivarastomme mahdollistaa sujuvan työskentelyn ja joustavat tuotanto- ja toimitusajat sekä kiiretoteutukset. Meiltä löytyy laaja valikoima eri teräslaatuja varastostamme paksuuksissa 0,8–25 mm.

Tärkeimpiä palveluitamme ovat laserleikkaus, särmäys, hitsaus, mankelointi sekä peittaus.

Scroll to Top