Suunnittelu

Kailinin suunnittelupalvelut hiovat ideat valmiiksi tuotteiksi. Tekninen suunnittelutiimimme varmistaa tuotteen oikeat materiaalivalinnat ja valmistustavat jo suunnitteluvaiheessa, jotta aikaa ei menee hukkaan turhiin kokeiluihin. Teemme asiakkaillemme laadukkaat 2D- ja 3D-havainnekuvat suunniteltavasta tuotteesta visualisoinnin tueksi. Käytämme mallinnukseen Solidworks-ohjelmistoa ja 2D-CAD-suunnitteluohjelmaa.

Tuotteiden suunnittelu

Suunnittelemme metalliteollisuuden tuotteet uniikeista yksittäiskappaleista aina suuriin sarjoihin saakka. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme mallin, joka toimii. Hallitsemme tuotantoprosessin alusta loppuun aina alkumäärityksistä valmistukseen. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että saat meiltä hyvin ja kestävästi suunnitellun tuotteen, jonka valmistus on laadukasta ja kustannustehokasta.

Tuotekehitys

Teemme erilaisten metallitöiden tuotekehitystä, jossa jalostamme toiveet tuotteiksi tai kehitämme vanhentuneesta mallista nykyvaatimusten ja tuotantotapojen mukaisen toteutuksen.  Selvitämme metallituotteen valmistettavuuden materiaaleja ja kuluja säästäen.

Scroll to Top