Kailin Oy -
Yrityksen tarina

Kailin Oy on vuonna 1996 perustettu metallialan moniosaaja. Valmistamme ruostumattomat ja haponkestävät kokonaisuudet asiakkaidemme kuvien mukaan tai suunnittelemme itse asiakkaan tarpeiden mukaan.

Omat tuotantotilamme ja varastomme sijaitsevat Hollolassa sekä Nastolassa, Päijät-Hämeessä. Käytössämme on 2400 neliötä tuotantotilaa varusteltuna kahdella 5 tonnin siltanosturilla.

Yli 20 vuotta kokemusta

Valmistamme alihankintana erilaisia hitsattuja levy- ja putkirakenteita. Päätuotteitamme ovat vaativat RST ja HST altaat, säiliöt, runkorakenteet sekä kappaleet. Näiden valmistuksessa meillä on pitkät perinteet ja vankka ammattitaito. Monipuolinen konekantamme mahdollistaa myös isojen kappaleiden käsittelyn. Tuotantomme on joustava ja pystyy palvelemaan hyvin erilaisia tarpeita niin yksittäistuotteiden kuin sarjavalmistuksen kohdalla. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme toimintaa ja löytää yhdessä tehokkaita ratkaisuja. Sen minkä lupaamme, sen myös teemme. Erikoisosaamisemme takaa yksilöllisesti räätälöidyt tuotteet vaativiinkin kohteisiin. Työn korkea laatu varmistetaan omalla laadunvalvonnalla ja tarvittavalla dokumentaatiolla. Asiakkaita meillä on monilla eri toimialoilla.

Yli 20 vuoden kokemus metallialalta on tuonut meille vahvaa osaamista tekniikasta, tuotannosta ja tuotekehityksestä. Olemme metalliteollisuuden sopimusvalmistaja ja alihankkija, jolta asiakas saa aina joustavaa, henkilökohtaista ja aikatauluissa pysyvää palvelua.

Kailin Oy lyhyesti

Tehoa tuotantoon ELY-rahoituksella

Kailin sai vuonna 2022 ELY-keskuksen myöntämää EU-rahoitusta uusiin laitehankintoihin ja ohjelmistojen päivityksiin. Halusimme tehostaa kilpailukykyämme ja vahvistaa omaa tuotantoamme investoimalla moderniin laserteknologiaan, automatisoituun särmäyspuristimeen sekä moderneihin tuotannon ohjelmistoihin.

Saamamme tuen turvin pystyimme tekemään kriittiset investoinnit tuotannon tehostamiseksi. Päivitetyn konekannan ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempia palveluita, joissa on nykyaikaisen teknologian ansiosta myös aiempaa pienempi hiilijalanjälki. Kestävät hankinnat ovat osa Kailinin vastuullisen valmistuksen strategiaa.

Uudet laitteet mahdollistavat Kailinin oman laserleikkeiden tuotannon, mikä näkyy asiakkaillemme kustannustehokkuutena, toimitusvarmuutena ja entistä parempana laatuna. Kun koko tuotantoprosessi suunnittelusta valmistukseen on omissa käsissämme, pystymme takaamaan tuotteiden viimeistellyn työn jäljen.

Co-funded by the European Union

Ympäristö- ja laatutyö Kailinilla

Korkea laatu ja turvallisuus ovat Kailinin tuotannossa oleellisessa osassa. Olemme sitoutuneet laatutason ja turvallisuuden jatkuvaan kehittämiseen. Osoituksena pitkäjänteisestä laatu- ja ympäristötyöstämme konsernissamme ovat

  • SFS-EN ISO 9001:2015 –laatusertifikaatti sekä
  • ISO 14001:2015 –ympäristösertifikaatti.

Kaikki Kailinin tuotannossa yli jäävä metalli kierrätetään uudelleenkäyttöön.

Scroll to Top